Litt om meg, mitt hobbyrom og symaskinpark

 
Litt om meg:
Min store hobby er sy, søm, stoff, maskiner, pyntebånd, blonder, skråbånd, fleece, knapper osv osv. Har alltid masse planer, og skulle ønske døgnet hadde flere timer.
(som da ble øremerket til hobbyrommet mitt..)

Jeg ble bitt av basillen da første mann ble født, og jeg synes det var vanskelig å finne tøffe gutteklær. Etter det har det ramla stoff inn i huset, og det begynner å bli liten plass her på hobbyrommet mitt.
 
Som sagt så elsker jeg å sy, det er min terapi i en travel hverdag. Men det kommer et punkt der ungene ikke trenger mer klær, derfor syr jeg litt for salg. Overskuddslageret mitt finner du på blogshopen min. Ta gjerne en titt inn der. :-)
 
All stoffet jeg drar hjem vasker jeg før jeg klipper i det,
slik at det ikke det ferdige plagget skal krympe.
 
 
Her er mitt hobbyrom:
 

Her sitter jeg å syr. Hylla jeg har på pulten har jeg laga sjøl, og her har jeg system i rotet mitt. I alle disse småesken finner jeg knapper, blonder, glidelåser, skråbånd, gardin ringer, verktøy, strikk, merkelapper og you name it.

Stoff, stoff, stoff og mer stoff. Og mønster og mønster...
...og enda mer stoff..  

Og vil du se mer av syrommet mitt, finner du et innlegg med masse bilder her..

 Mine maskiner:
 
Singer Quantum stylist 9960
(dette er en vanlig symaskin)
 
Dette er mitt nyeste kjøp. Etter at jeg solgte den andre symaskina jeg hadde, har jeg ikke hatt noe symaskin. Så kom jeg over et godt tilbud, og slo til. Har fått prøvd den litt, og jeg må si at jeg er kjempefornøyd med den.
 
  

 
Baby lock - Enlighten  wave
(dette er en overlock maskin)
 
Klipper og syr sammen plass i en og samme operasjon. Får et fint og profesjonelt preg på
innsida av klærne.
 
 
 
 
Janome Coverpro 1000CPX
(dette er en coverstich maskin)
 
 
Dette er favorittmaskina mi!!!!!!!! legger opp og syr på kantbånd i stretch.
 


 

Dette er kantbåndsapparatet mitt som kan settes på denne maskina. Det gjør at kanting er minste problemet i verden. (det gav meg mange grå hår før jeg fikk tak i dette her opplegget..)
 
Singer featherweight 2
(dette er en vanlig symaskin)
 
Ellers har jeg en liten singer maskin til, som var min første maskin. Men den går som en klokke. Og jeg kan bruke den rett som det er. Somregel bare til rett fram og sikk sakk. 
 
 
  


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar